Funkcije našeg sajta, kao i informacije o proizvodima, mogu da te usmere i pomognu da pronađeš najbolje ponude, bilo da se radi o svakodnevnim kupovinama ili želiš da iskoristiš velike sezonske rasprodaje. Isprati uputstva i saznaj kako da lako upoređuješ različite karakteristike i dođeš do željene cene proizvoda. Hajdemo redom! 

Ako si na najboljacena.rs zbog određenog proizvoda, najlakše ćeš ga pronaći uz pomoć pretraživača (tzv. search box-a) na vrhu svake stranice. Unesi naziv i prikazaće se lista predloga koja ti pomaže da suziš pretragu i lakše dođeš do najbolje cene proizvoda koji tražiš.

Svi proizvodi su podeljeni u kategorije (npr. TV-audio), a u okviru njih na detaljnije potkategorije (npr. televizori). Proizvode možeš da pretražuješ i klikom na odgovarajuću kategoriju iz padajućeg menija sa leve strane pretraživača, a zatim i na potkategoriju, čime sužavaš pretragu i još brže dolaziš do traženog proizvoda. 

Iskoristi pomoć filtera koji ti dodatno olakšavaju i pružaju maksimalnu pretragu za kratko vreme, bez obzira na tip proizvoda. 

Filteri su jedinstveni za svaku vrstu proizvoda, a njihovim odabirom sa liste možes pretraživati proizvode i prema konkretnim specifikacijama. Na taj način se prikazuju isključivo proizvodi koji su relevantni za tebe i tvoju pretragu. 

A sada ono glavno - upoređivanje proizvoda☝️:

➡️Kada pronađeš proizvod koji te zanima i želiš da uporediš sa nekim drugim, sa desne strane na stranici videćeš opciju ,,Uporedi proizvod’’. Otvoriće se prozor sa karakteristikama artikla i opcijom u desnom uglu da dodaš proizvod sa kojim želiš da obaviš poređenje,
➡️U slučaju da ne možeš da se odlučiš, možeš izabrati do 4 proizvoda istovremeno i upoređivati ne samo njihove cene, već i specifikacije. Sajt je kreiran tako da na jednom mestu možeš pregledno videti sve karakteristike proizvoda,
➡️Postoji i opcija prikazivanja samo razlika između proizvoda koje izabereš za upoređivanje, što može biti od velike koristi kod upoređivanja proizvoda koji se naizgled čine sličnim, a imaju značajne razlike u svojim komponentama (npr. laptop računari istog proizvođača i izgleda, sa razlikom u konfiguraciji i memoriji).

Sve detaljne informacije o proizvodu se nalaze na jednom mestu, što ti pomaže da određeni proizvod sagledaš u potpunosti i odlučiš da li je pravi izbor za tebe. Postavljene specifikacije proizvoda se mogu upoređivati, pa na taj način lako možeš izabrati između sličnih tj. različitih modela jednog proizvoda. Takođe, možeš pronaći informacije o mogućim načinima plaćanja, o tome da li određena prodavnica daje garanciju na proizvod, da li vrši isporuku, da li prima reklamacije i ostale relevantne podatke u vezi sa određenim proizvodom. 

Naš osnovni cilj je da informacije koje se nalaze na sajtu budu tačne i pouzdane, da se u svakom trenutku sa sigurnošću možeš osloniti na ono što je prikazano. Osim redovnog ažuriranja cena, i kako bismo bili u potpunosti relevantni, objektivni i uvek na tvojoj strani, predvideli smo i deo gde možeš ostaviti svoje ocene i komentare vezane za iskustvo kupovine. Želimo da te ohrabrimo da učestvuješ sa što više informacija i iskustava “iz prve ruke”, i tako pomogneš i ostalima pri odluci za kupovinu određenog proizvoda. 

Upoređuj proizvode, cene i karakteristike i uživaj u najboljem iskustvu kupovine do sada! 💫