Piknik smo zamislili kao jedno jedinstveno iskustvo koje će ti pomoći na više polja. I pravi smo srećnici kad je šarenolika ponuda za tebe u pitanju, jer imamo toliko partnera koji nam obezbeđuju svakodnevno proizvode vrhunskog kvaliteta, prateći sve tvoje želje i potrebe.

Zato, neće ti ništa faliti ovog proleća, it’s a promise! 😉

🌻 Baštenska oprema: Jedno mesto za uređenje tvog doma! Od udobnih stolica i stolova, do neodoljivih ukrasa koji će oplemeniti tvoj prostor.
Sportska oprema: Ideš u teretanu, voliš aktivnosti na otvorenom ili si jednostavno ljubitelj sportske zabave sa porodicom? Koji god da si tip, sportska oprema te čeka da upotpuni tvoje prolećne avanture!
🏠 Sve za kuću: Ako si spreman/a da zasučeš rukave i obaviš prolećno čišćenje, raznovrsni alati će biti tvoji verni saputnici u ovom poduhvatu. Od praktičnih setova za baštovanstvo do moćne opreme za brzo i efikasno čišćenje.
🥘Mali kućni aparati: Ovde je red za predah i odmor od uređivanja bašte i okućnice. Pronađi za sebe dobar aparat za kafu, pripremi dobru hranu ili sok, dok uživaš u plodovima svog rada.

Nadamo se da će tvoja korpa biti ispunjena ovog proleća lepim momentima, u prirodi, sa porodicom i najboljim prijateljima.

Za sve ostalo tu je tvoja najboljacena.rs! 😉