Zanima te na koji način možeš da iskoristiš kupone naših partnera za najbolji popust? Lako je! 👇

1️⃣Pre svega treba da se uloguješ na sajt, jer su kuponi dostupni korisnicima sajta koji otvore profil. A onda na stranici sa kuponima naših partnera možeš pretražovati prema željenim parametrima. Kupone možeš sortirati prema kategoriji ili brendu i detaljnije prilagoditi pretragu svojim potrebama. Istraži kupone sa popustom na proizvode koji te zanimaju i koji su ti potrebni.

2️⃣Kada pronađeš najbolju cenu i popust za sebe, klikni na željeni kupon i pojaviće se kod.Taj kod treba da kopiraš i jednostavno iskoristiš prilikom poslednjeg koraka online kupovine na sajtu prodavnice. 

 

☝️U potpunosti razumemo i ako ti je draže da odeš do prodavnice, ili iz bilo kog razloga ne želiš da obaviš svoju kupovinu sa kuponom onlajn, zato postoji opcija da svoj kod jednostavno fotkaš ili prepišeš i pokažeš ga u prodavnici prilikom kupovine.  

Svakom budžetu dobro dođe malo olakšanja, a kuponi ti pomažu da ostvariš posebne popuste u prodavnicama partnera i pronađeš najbolju cenu za sebe. Istražuj popuste i uživaj u najboljem iskustvu kupovine do sada! 🙌