Ko je Dr Techno?

Dr Techno nije samo ime, već sinonim za strast prema tehnologiji i predanost u pružanju vrhunske usluge kupcima počev od 2011. godine. Kroz bogat asortiman bele tehnike, IT uređaja i potrošačke elektronike, Dr Techno iznova postavlja standarde na domaćem tržištu. Ono čemu Dr Techno posvećuje posebnu pažnju jeste korisnička podrška i personalizovani pristup svakom posetiocu njihove prodavnice.

Personalizovani pristup

Glavna misija Dr Techno je da približi najnovije tehnologije i ekskluzivne brendove svojim kupcima. To postiže kroz svoje jedinstvene prodajne prostore na četiri ekskluzivne lokacije u Novom Sadu i putem svoje specijalizovane online prodavnice. Takođe, korisnici iz Beograda mogu da iskuse ovo nezaboravno iskustvo kupovine u prodavnici na Dorćolu. A ako si ljubitelj Bosch i LG brenda, na raspolaganju su ti specijalizovani Bosch i LG prodajni objekti.

Kupovina kod Dr Techno nije običan proces. Premium uslugu nazivaju srcem svog poslovanja, a ona znači da svaki kupac dobija posebnu pažnju i tretman. Ova vrsta usluge podrazumeva zakazivanje termina za konsultaciju sa specijalizovanim prodavcem pa na taj način imaš dovoljno vremena i prostora da istražiš sve što te interesuje. I ne brini o svom vozilu za vreme trajanja termina konsultacija, jer ti Dr Techno obezbeđuje i parking mesto.

Dugoročna partnerstva

DrTechno neguje dugogodišnje i značajne saradnje sa prestižnim brendovima kao što su Bosch, LG, Miele, Samsung, Liebherr, Philips, iRobot i mnogi drugi. Posvećenošću partnerskim odnosima i punom pažnjom prema kupcima, Dr Techno iskazuje jedinstven pristup u poslovanju.

Gde sve možeš pronaći Dr Techno prodajna mesta

PREMIUM CONCEPT STORE - Bulevar Slobodana Jovanovića 4a, Novi Sad
PARK CITY - Narodnog fronta 21, Novi Sad
TC BIG - Sentandrejski put 11, Novi Sad
BOULEVARD - Bulevar oslobođenja 79, Novi Sad
K-DISTRICT - Dunavska 2b, Beograd
TC UŠĆE, BOSCH specijalizovana radnja - Bulevar Mihajla Pupina 4, Novi Beograd
BEO SHOPPING CENTAR, LG specijalizovana radnja -  Vojislava Ilića 141, Beograd