Animal Nature priča počinje devedesetih godina kao pet shop Fish, sa fokusom na prodaju akvarijuma i akvarijumskih ribica. Vremenom se Fish prilagodio zahtevima tržišta i sada je ovaj pet shop specijalizovan za hranu i opremu za kućne ljubimce. Danas, kao brend Animal Nature, sve njihove proizvode možeš pronaći isključivo online, te tako ovaj vrhunski kvalitet i usluga stiže direktno na tvoj prag. 

Misija Animal Nature-a je da obezbedi samo najbolje za ljubimce, dok je zadatak vlasnika da odabere ono što najviše odgovara potrebama ljubimca, bez bojazni o kvalitetu. Zbog toga Animal Nature nudi selektivni, ali vrhunski asortiman, za koji garantuje kvalitet. U slučaju da se pokaže suprotno (što se gotovo nikada ne dešava), tvoj novac će biti vraćen. Toliko Animal Nature vodi računa o svojim potrošačima!  

Partneri 

Saradnja sa vodećim uvoznicima i distributerima garantuje kvalitet našeg asortimana. Neki od ključnih partnera su firme koje uvoze brendove poput Essential, Platinum, Acana, Orijen, Belcando, Trixie, Gizmo i mnoge druge. Ovi brendovi su poznati po svojoj posvećenosti kvalitetu i inovacijama, čineći ih idealnim izborom za Animal Nature korisnike. 

Vaš ljubimac je ono čime ga hraniteAnimal Nature