Od samog početka, Dudi Co. je imao jasnu viziju - postati vodeći distributer i trgovac tehničkom robom u Srbiji. Ovo preduzeće je među prvima legalno počelo da se bavi uvozom i veleprodajom praznih medija i drugih tehničkih proizvoda. Prva maloprodaja je otvorena u Subotici 1999. godine, a danas imaju ukupno sedam maloprodajnih objekata u Subotici, Kanjiži, Senti, Adi i Bačkoj Topoli.

Jedan od ključnih faktora uspeha Dudi Co. je saradnja sa renomiranim svetskim brendovima. Dudi Co. je ekskluzivni zastupnik brendova kao što su Maxell, T'nB i Vogel's. Pored toga, njihov prodajni asortiman uključuje proizvode poznatih svetskih brendova kao što su Beko, Gorenje, Bosch, Iskra, HP, Vivax, Fox, Philips, Tefal, Rowenta, Marvo i mnogih drugih.

Dudi Co. moderni Mini Centar u Subotici prostire se na 2500 kvadratnih metara i nudi širok asortiman bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata, kuhinjskog programa, klima i grejnih tela, telefona, audio, video i IT uređaja, dodatne opreme, te aparata za negu i ulepšavanje.

Pored maloprodajnih objekata, web prodaja čini značajan segment Dudi Co. poslovanja, omogućavajući svojim kupcima širom Srbije da dođu do njihovog asortimana.